header

review star

Webshop

De motorunits van Stofzuigsysteem.nl kunnen toegepast worden in woningen, appartementen, kantoren, boten etc. Voor iedere toepassing kunnen wij de oplossing bieden. De motorunits van Stofzuigsysteem.nl zijn geproduceerd in West-Europa en zijn van uitstekende kwaliteit. 

De garantie is 3 jaar. Met gebruik van een stofzak is de garantie zelfs 5 jaar!

lees meer

Bij een centraal stofzuigsysteem is het belangrijk dat vuil en stof snel door de buizen naar de motorunit getransporteerd worden. De wijze waarop het buissysteem wordt aangelegd is heel belangrijk. Daarbij moet rekening worden gehouden met het risico op verstoppingen. Dit risico moet tot het minimum beperkt worden, o.a. door zorgvuldig te werken (bijvoorbeeld met lijmen). De buismaterialen die op deze site staan zijn gebaseerd op 2” buizen. Wanneer er voorkeur is voor 50mm buis, dan is een verloop nodig van 50mm naar 2” bij de zuiginlaten.

lees meer

Stofzuigsysteem.nl beschikt over een grote keuze aan kleuren voor de zuiginlaten. Er is ruime keuze uit zuiginlaten voor wandinbouw, plintzuiginlaten en een opbouwzuiginlaat. De afmetingen van de wandzuiginlaten zijn 9 x 9 cm.

lees meer

Bij Stofzuigsysteem.nl kunt u slangensets bestellen van 9 meter inclusief een borstelset.
De zuigslangen van 12 meter bestaan uit een plug, slang en een gebogen handgreep. Alle borstels kunnen ook afzonderlijk besteld worden. Er is een keuze tussen slangen met of zonder schakelaar op de handgreep.

lees meer

Er zijn veel handige accessoires verkrijgbaar. Bijvoorbeeld borstels voor iedere ondergrond of vloerafwerking, speciale meubelborstels of een radiator borstel. Zo kunt u uw stofzuigsysteem nog veelzijdiger (en daardoor effectiever) gebruiken. 

lees meer