header

review star

Met een centraal stofzuigsysteem kunt u stofzuigen op een zeer comfortabele en hygiënische wijze. De motorunit wordt opgehangen in een ruimte waar het geluid van de motor geen probleem is.

Bijvoorbeeld in een garage, kelder, bijkeuken, werkkast of op zolder. Een stofzuigsysteem is eenvoudig aan te leggen tijdens verbouwingen of bij nieuwbouw. Ook in bestaande situaties is het soms mogelijk om zonder veel hak- en breekwerk een stofzuigsysteem aan te leggen.

Voordelen!

De voordelen van een centraal stofzuigsysteem zijn: stiller, schoner (hygiënischer) en krachtiger stofzuigen.
Stiller, omdat de motorunit niet in de ruimte is waar men verblijft. Het geluid dat hoorbaar is, is het aanzuigen van lucht bij de borstel.
Schoner, omdat de uitblaaslucht van de stofzuigunit door middel van buizen naar buiten wordt geblazen. Er is dus in de ruimte waar gezogen wordt, geen recirculatie van de opgezogen lucht! Mensen met bijvoorbeeld astma of andere long- of luchtwegproblemen ervaren dit als het belangrijkste voordeel.
Krachtiger, de zuigkracht van het stofzuigsysteem is veel krachtiger dan die van een mobiele stofzuiger.

Betaalbaar voor iedereen!

Onze producten zijn zeer laag geprijsd om zodoende een centraal stofzuigsysteem voor iedereen toegankelijk te maken, zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Eenvoudig installeren en monteren!

Klik hier voor een duidelijke montage- en installatie instructies.

En klik hier voor een handige matrix die je helpt om te bepalen welke materialen je nodig hebt en hoeveel!

plaatsing